Welcome

... to the official site of Sharpsound

 

We provide u professional sound services as well as all solutions concerning your harp

Sharpsound VOF

Wijnveld 60, 9112 Sinaai-Waas
Tel Sound: +32 (0) 472 322 330
Tel Harps : +32 (0) 472 742 864
Email : info@sharpsound.be

For everyone

We offer something for everyone:

from beautiful beginner harps adapted to the height of children, to elegant 'professional' Celtic harps

Na een jaartje 'rust pauze' wijden we dit jaar opnieuw een heel weekend aan de Keltische harp, en dit doen we terug in samenwerking met Muziekcentrum 't Ey in Belsele!

We nodigen twee dynamische harpisten uit Bretagne en Schotland uit die elk op hun originele en eigentijdse manier de Keltische harp doen swingen en willen ook uw blik verruimen met de harp in al haar facetten en uit andere culturen. Daarom komt op vrijdag 20 april een Kora speler (de Afrikaanse harp) in trio met Chris Joris een concert spelen.

 

Op zaterdag nemen de Grieks/Bretoense Elisa Vellia en de Schotse 'Queen of the Clearsach' Corrina Hewat u mee in hun wereld met traditionele en eigentijdse tunes in een dubbelconcert.

 

Zondag zijn er de ganse dag workshops te volgen -er is zelfs een workshop voor 'dummies' dus wie er altijd al van heeft gedroomd een harp te bespelen maar daar tot nu toe nog niet de kans voor kreeg, dit is hét moment! Anouk Plaetenkamp (NL) geeft een workshop over 'harptherapie' en 'Nederfolk' en sluit met haar duo 'Plaisir d'Amour en Lakshmi (B) dit festival af met een concert in de namiddag.

Daarna kunnen we nog wat na praten in het 'harpcafé' , waar harpisten voor de sfeer zorgen en gekende tunes spelen 'zoals in de Ierse Pub' en u nog gezellig na kan keuvelen en nagenieten van alle opgedane impressies.

 

Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van de Keltische harp en harpmuziek, of dit nu als luisteraar, bewonderaar of bespeler is!

Voor het volledige programma, starttijden van de concerten, tickets en info over de workshops, download de flyer.

 

Inschrijvingen voor de workshops op zondag via de website van 't Ey www.tey.be en This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.