Welkom

... op de officiële website van Sharpsound

 

Wij bieden u professionele sound ondersteuning en alle oplossingen voor uw harp

Sharpsound VOF

Wijnveld 60, 9112 Sinaai-Waas
Tel Sound: +32 (0) 472 322 330
Tel Harps : +32 (0) 472 742 864
Email : info@sharpsound.be

Voor iedereen

Wij bieden voor elk wat wils: 

van prachtige beginners harpen die afgestemd zijn op de lengte van kinderen tot elegante ‘professionele’ Keltische harpen

 

 

 

De ‘Flanders Celtic Harp Meeting’ (voorheen Waregemse Harpdag) vindt jaarlijks plaats in het voorjaar en brengt artiesten die vooral de nadruk leggen op de Keltische harp, naar België om er workshops en een concert te geven.

Dit jaar wijden we een heel weekend aan de Keltische harp! We doen dit in samenwerking met Muziekcentrum 't Ey in Belsele en brengen het jonge en dynamische harpduo The Duplets uit Schotland naar België om ons te vergasten op een inspirerend concert en op zondag boeiende workshops te geven.

 

 Wenst u zich in te schrijven voor een van de workshop of meer informatie omtrent reservatie van tickets, neem dan gerust contact met ons op.

Reservatie en tickets voor de concerten via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 03 772 11 93

 

Harpisten en harpistes van elk niveau kunnen zich inschrijven voor deze workshops die voornamelijk ‘op het gehoor’ (dus zonder partituren) gegeven worden.  Bedoeling van deze ‘Harp Meeting’ is om leerlingen bij elkaar te brengen en samen in een ontspannen sfeer kennis te maken met een ander repertorium over de landgrenzen heen, zonder dat er voorkennis of voorstudie vereist is. Dus puur harpplezier en ontspanning onder gelijkgestemde zielen! Avondconcert voor iedereen toegankelijk.