Welkom

... op de officiële website van Sharpsound

 

Wij bieden u professionele sound ondersteuning en alle oplossingen voor uw harp

Sharpsound VOF

Wijnveld 60, 9112 Sinaai-Waas
Tel Sound: +32 (0) 472 322 330
Tel Harps : +32 (0) 472 742 864
Email : info@sharpsound.be

Voor iedereen

Wij bieden voor elk wat wils: 

van prachtige beginners harpen die afgestemd zijn op de lengte van kinderen tot elegante ‘professionele’ Keltische harpen

op zondag 21 mei 2017 van 10h00 tot 14.00

Voor één dag wordt onze stock Keltische harpen uitgebreid en komt bouwster Bernadette Kerscher uit Duitsland met een groot aantal nieuwe harpen langs in Sinaai.

Tijdens deze harp-open-deur kunnen bezoekers genieten van mini concertjes in en rond de showroom, uitleg en demonstraties van de harpen, een hapje en een drankje.

 

Om 11h geeft Bernadette Kerscher een workshop over \'afstellen van de klepjes en kleine reparaties aan de harp\'.

 

Wie dit wenst kan ook een onderhoud aanvragen voor zijn/haar harp (alle merken).

Op zondag 21 mei 2017 tussen 10h en 14h zetten we onze deuren open en bent u van harte welkom om naar dit grote gamma Keltische harpen te komen kijken, erop te spelen, ernaar te luisteren... Het ideale moment om misschien wel jouw droomharp te ontmoeten.

 

Iedereen van harte welkom!

 

 

Op zondag 14 mei 2017 om 15.00 in Gent, Karmelietenkerk Burgstraat 46 (vlot toegankelijk via nieuw circulatieplan Gent! grote parking vlak voor de kerk)
 
In dit twee luik concert krijgt de luisteraar een mix van werken voor harp solo, in duo of trio bezetting, en voor groot en klein harpensemble.
 
Het groot harpensemble onder leiding van docente Lakshmi Matthieu brengt werken van O\' Carolan, I. Frimout-Hei en eigen composities van L. Matthieu.

Na afloop van het concert kan u genieten van een tasje koffie met gebak.

 Uitvoeringen op

  zondag 14 mei 2017 om 15h, Karmelieten kerk, Burgstraat Gent.

 

Tickets verkrijgbaar via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  

Volw. 5 euro/ kind –12j 3 euro

 

 

 

Zaterdag 6 sept 2014 van 14h-18h en Zondag 7 sept 2014 van 10h-16h.

Iedereen van harte welkom om de harpen in onze showroom uit te proberen. Wij staan voor u klaar met advies en bieden u graag een drankje en kleine versnapering aan.

Waasland Celtic Harp Center zal met een complete beursstand en verschillende harpmodellen te bezichtigen zijn op de beurs van Harpe Diem, de jaarlijkse harp ontmoetingsdag in het Leuvense Lemmensinstituut. Deze gaat door op zondag 9 november 2014 vanaf 9h00. Complete dag planning van activiteiten en concerten kan u vinden op www.harpdag.be

 

 

‘Zomerstage Keltische harp’  bij Waasland Celtic Harp Center van ma 4 tot za 9 augustus 2014.

Laat je 5 dagen onderdompelen in heerlijke melodieën die we samen aanleren tijdens de groepslessen, ga op ontdekking met de muziek en leer hoe je er zelf ‘nieuwe’ muziek van kan maken, leer en spreek over ‘podium-angst’ en hoe je het best kan performen, schaaf je kennis  bij over de harp op een leuke en ludieke manier (quiz, zoektocht… )

5 dagen op basis van vol-pension, met allerhande omkaderende kunst activiteiten, sport en spel. Voor kinderen en volwassenen – alle niveau’s.