Welkom

... op de officiële website van Sharpsound

 

Wij bieden u professionele sound ondersteuning en alle oplossingen voor uw harp

Sharpsound VOF

Wijnveld 60, 9112 Sinaai-Waas
Tel Sound: +32 (0) 472 322 330
Tel Harps : +32 (0) 472 742 864
Email : info@sharpsound.be

Voor iedereen

Wij bieden voor elk wat wils: 

van prachtige beginners harpen die afgestemd zijn op de lengte van kinderen tot elegante ‘professionele’ Keltische harpen

op zondag 13 maart van 10h00 tot 16h00

Voor één dag wordt onze stock Keltische harpen uitgebreid en komt bouwer Wolfgang Kerscher uit Duitsland met een groot aantal nieuwe harpen langs in Sinaai.

Tijdens deze harp-open-deur kunnen bezoekers genieten van mini concertjes in en rond de showroom, uitleg en demonstraties van de harpen, een hapje en een drankje.

Wie dit wenst kan ook een onderhoud aanvragen voor zijn/haar harp (alle merken).

Op zondag 13 maart 2016 tussen 10h en 16h zetten we onze deuren open en bent u van harte welkom om naar dit grote gamma Keltische harpen te komen kijken, erop te spelen, ernaar te luisteren... Het ideale moment om misschien wel jouw droomharp te ontmoeten.

 

Iedereen van harte welkom!

 

 

Dit jaar wijden we een heel weekend aan de Keltische harp, en dit doen we in samenwerking met Muziekcentrum 't Ey in Belsele! We nodigen het dynamische harp duo 'The Duplets' uit Schotland uit die op hun originele en eigentijdse manier de Keltische harp doen swingen.

Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van de Keltische harp en harpmuziek, of dit nu als luisteraar, bewonderaar of bespeler is.

Concerten op vrijdag, zaterdag en zondag.

Workshops op zondag.

 

Download de flyer en inschrijvingsformulier hier

Op zondag 22 mei 2016
 
In dit tweeluik concert krijgen leerlingen die dit jaar hun eindexamen Hogere Graad afleggen de kans om als solist op het podium te schitteren. Hierbij worden zij begeleid door het Strijkersensemble van het MAGO gent onder leiding van Inge van Esch.
 
Het groot harpensemble onder leiding van docente Lakshmi Matthieu brengt werken van Bernard Andrés. Als geen ander weet deze Franse componist en harpist de harp en haar speciale speeltechnieken tot hun recht te laten komen in verschillende miniatuurtjes en grotere werken voor harpensemble.

Na afloop van het concert kan u genieten van een aperitiefje.

 Uitvoeringen op

  zondag 22 mei 2016 om 11h, Karmelieten kerk, Burgstraat Gent.

 

Tickets verkrijgbaar via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.">Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  

Volw. 5 euro/ kind –12j 3 euro

 

 

 

Zaterdag 6 sept 2014 van 14h-18h en Zondag 7 sept 2014 van 10h-16h.

Iedereen van harte welkom om de harpen in onze showroom uit te proberen. Wij staan voor u klaar met advies en bieden u graag een drankje en kleine versnapering aan.

Waasland Celtic Harp Center zal met een complete beursstand en verschillende harpmodellen te bezichtigen zijn op de beurs van Harpe Diem, de jaarlijkse harp ontmoetingsdag in het Leuvense Lemmensinstituut. Deze gaat door op zondag 9 november 2014 vanaf 9h00. Complete dag planning van activiteiten en concerten kan u vinden op www.harpdag.be

 

 

Oktober 2014 (datum ntb)

Op deze dag wordt onze showroom tijdelijk aangevuld met ...

‘Zomerstage Keltische harp’  bij Waasland Celtic Harp Center van ma 4 tot za 9 augustus 2014.

Laat je 5 dagen onderdompelen in heerlijke melodieën die we samen aanleren tijdens de groepslessen, ga op ontdekking met de muziek en leer hoe je er zelf ‘nieuwe’ muziek van kan maken, leer en spreek over ‘podium-angst’ en hoe je het best kan performen, schaaf je kennis  bij over de harp op een leuke en ludieke manier (quiz, zoektocht… )

5 dagen op basis van vol-pension, met allerhande omkaderende kunst activiteiten, sport en spel. Voor kinderen en volwassenen – alle niveau’s.