Wij nemen alle tijd voor u, tot je jouw match vindt met een van onze harpen

Welkom op onze site

Wij bieden voor elk wat wils: 

van prachtige beginners harpen die afgestemd zijn op de lengte van kinderen tot elegante ‘professionele’ Keltische harpen

Onze troeven

Vlot bereikbaar, op 5min van afrit Waasmunster E17

Eigen privé parking, geen huurwaarborg !

Flexibel huurcontract zonder vaste looptermijn

Na een jaartje 'rust pauze' wijden we dit jaar opnieuw een heel weekend aan de Keltische harp, en dit doen we terug in samenwerking met Muziekcentrum 't Ey in Belsele!

We nodigen twee dynamische harpisten uit Bretagne en Schotland uit die elk op hun originele en eigentijdse manier de Keltische harp doen swingen en willen ook uw blik verruimen met de harp in al haar facetten en uit andere culturen. Daarom komt op vrijdag 20 april een Kora speler (de Afrikaanse harp) in trio met Chris Joris een concert spelen.

 

Op zaterdag nemen de Grieks/Bretoense Elisa Vellia en de Schotse 'Queen of the Clearsach' Corrina Hewat u mee in hun wereld met traditionele en eigentijdse tunes in een dubbelconcert.

 

Zondag zijn er de ganse dag workshops te volgen -er is zelfs een workshop voor 'dummies' dus wie er altijd al van heeft gedroomd een harp te bespelen maar daar tot nu toe nog niet de kans voor kreeg, dit is hét moment! Anouk Plaetenkamp (NL) geeft een workshop over 'harptherapie' en 'Nederfolk' en sluit met haar duo 'Plaisir d'Amour en Lakshmi (B) dit festival af met een concert in de namiddag.

Daarna kunnen we nog wat na praten in het 'harpcafé' , waar harpisten voor de sfeer zorgen en gekende tunes spelen 'zoals in de Ierse Pub' en u nog gezellig na kan keuvelen en nagenieten van alle opgedane impressies.

 

Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van de Keltische harp en harpmuziek, of dit nu als luisteraar, bewonderaar of bespeler is!

Voor het volledige programma, starttijden van de concerten, tickets en info over de workshops, download de flyer.

 

Inschrijvingen voor de workshops op zondag via de website van 't Ey www.tey.be en Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.